Инструкции за употреба FlexOptima

Характеристики на приложението на крем FlexOptima

Ефективен крем против болки в ставите, FlexOptima има свои особености на приложение. За да бъде профилактиката на ставни заболявания най-ефективна, е необходимо да използвате продукта според инструкциите.

Как да използвам FlexOptima

Лекарството FlexOptima е предназначено за редовен метаболизъм в хрущялната тъкан. Много хора се интересуват от въпроса - как да използвам продукта? Лекарството има аналгетичен, противовъзпалителен ефект. Уникалният крем ще помогне за предотвратяване на дегенеративни процеси в хрущялната тъкан, както и ще я предпази от разрушаване. Съставът съдържа активни вещества, които възстановяват увредените тъкани. Те предотвратяват производството на вредни вещества, които разрушават хрущяла.

Инструкции за нанасяне на FlexOptima крем върху възпалени стави

Кремът е предназначен за външна употреба. Продуктът трябва да се прилага върху болезнени места няколко пъти на ден. Първо трябва да почистите кожата и да я изсушите с кърпа. След това малко количество от продукта трябва да се нанесе върху областта на ставата и да се втрие старателно. Основното почистване на кожата помага на активните вещества да проникнат в дълбоките слоеве на кожата. След прилагането ще започне процесът на регенерация на клетките и в резултат на това активно подмладяване на ставите. Важно е да обърнете специално внимание на болезнените зони на тялото.

Показания

Много хора смятат, че ставни заболявания могат да се появят само в зряла възраст. За съжаление, това решение е мит, тъй катоболестите стават все по-млади. Струва си да се знае, че дегенеративните процеси бързо водят до пълно унищожаване на съединителната тъкан. Лекарството FlexOptima има редица от следните показания за употреба:

  1. Локализирани възпалителни заболявания на ставите.
  2. Възрастни промени в хрущялната тъкан.
  3. Вродени / придобити ставни аномалии.
  4. Възпалителни процеси поради тежко физическо натоварване.
  5. Разни наранявания.
  6. Болка при движение, в покой.
  7. Деформация на ставите.
  8. Скованост при движение и т. н.

Трябва да се има предвид, че ставното заболяване може да протича безсимптомно. След известно време заболяването ще се почувства, пациентът ще се нуждае от скъп и дълъг курс на лечение.

Забележка! Превенцията на ставни заболявания е изключително важна на всяка възраст.

Етапи на действие

Седмица Резултат
Първа седмица Компонентите на крема започват да действат активно върху болезнените зони на ставите.
Втора седмица Появяват се забележими промени. Сковаността изчезва, болката отстъпва, отокът отшумява.
Трета седмица Има максимален ефект от естествените съставки. Възстановява се еластичността на ставите. Движенията стават безболезнени, пациентът отбелязва стабилен резултат от употребата на лекарството. >
Четвърта седмица Пълно възстановяване на съединителната тъкан, облекчаване на симптомите на болка.

Противопоказания

FlexOptima няма противопоказания. В същото време е изключително важно лекарството да се приема стриктно в съответствие с инструкциите. Ефективно средство за борба с признаците на ставни заболявания, препоръчително е да се използва за предотвратяване на дегенеративни промени. Можете да поръчате иновативно лекарство в България. За да направите поръчка, не е необходимо просто да посочите името си и телефонния номер за контакт във формата, представена на официалния уебсайт.